Preview Mode Links will not work in preview mode

ÄTA SOVA SPARA


Jul 9, 2023

Ronja och Evelin är tillbaka i studion med ett hett tema nämligen mindset och våra begränsningar kring mindset. Att arbeta hårt garanterar inte rikedom och samtidigt fokuserar vi mer på vad vi ”måst” göra än vem vi behöver vara. För att skapa förändring behöver vi börja med att ändra på gamla sätt och vanor samtidigt som vi utvecklar vår mindset. Vi har lärt oss sedan små att vissa ”sanningar” gäller oss: som att vår släkt är ”duunare” och så förblir det och det är inget vi kan ändra på. Ronja och Eve delar gamla barndomsminnen som först senare ”made sense”. Vad blir det av en om man växer upp på makaronivälling och kycklinglår? Finns det hopp?

Hur förhålla sig till diskussioner med barnen kring vad man har ”råd till” och vad inte? Hur reagerade Ronja när det kom till den trendiga PRIME drycken som hennes mamma tyckte att de nog inte har råd till.

 Äta Sova Spara gänget föreläser runt i svenskfinland – för barn, unga och vuxna. Hör av dig ifall just din arbetsplats eller skola behöver en tanke väckande föreläsning.

Kom även med på vår afterwork i Borgå kring ekonomisk fostran. Biljetterna till den och biljetter till våra andra evenemang hittar du här.